21. september 2020
Kalundborg. Cirkus O'Laiski. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg. Cirkus O'Laiski. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus O'Laiski klar til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus O'Laiski klar til ny sæson
Kalundborg - 11. august 2020 kl. 15:41
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1978 har de scenevante folk fra Cirkus O'Laiski lokket børn og unge fra Kalundborg til at optræde i manegen. Og denne sommer er ikke anderledes, heller ikke selv om savsmuldsmanegen er byttet ud med asfalten i Olaiparken.

Faktisk er det ret passende, at Cirkus O'Laiski er på sæsonens første rekrutteringstogt, netop i Olai-parken. Det var nemlig her at Kalundborg Ungdomsskoles cirkusskole optrådte for første gang - deraf navnet.

- Det startede faktisk som et sommerferieprojekt her i Olaiparken, fortæller den garvede gøgler Visti Vistisen, der har været med hos Cirkus O'Laiski i de sidste 20 år.

Til hverdag træner omkring 30 børn i cirkus - på ungdomsskolen adresse på Skovbrynet - og på torsdage på Gørlev Skole. På denne varme tirsdag frister Cirkus O'Laiski med slush-ice til de børn, der møder op og øver ved Olaiparkens idrætscontainer. Og der bliver gået til den med stor koncentration, uanset om det er enhjulet cykel, linedans, jonglering eller andre nye gøglertricks, der skal øves.

Ud over Visti Vistisen er også Sara Nielsen og Morden Schmidt klar til at instruere de showglade børn. Tirsdagens træning i Olaiparken er et samarbejde mellem Kalundborg Ungdomsskole og Tryghed & Trivsel. I næste måned, helt præcist den 7. september, skal Cirkus O'Laiski deltage i ungdomsklubbernes dag og skal optræde på Plænen i Tivoli.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk