21. november 2017
På Vestre Havnevej var begge blomsterkasser på vejsiden modsat havnesiden blevet smadret. Som man kan se, var især det ene vejskilt også blevet krøllet godt og grundigt sammen. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

På Vestre Havnevej var begge blomsterkasser på vejsiden modsat havnesiden blevet smadret. Som man kan se, var især det ene vejskilt også blevet krøllet godt og grundigt sammen. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chikaner smadret fire steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chikaner smadret fire steder
Opdateret 18. april 2017 kl. 14:46
Kalundborg - 18. april 2017 kl. 14:42
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Tre vejchikaner med blomsterkasser på Lundevej og en på Vestre Havnevej er blevet smadret over påsken. Gerningsmanden er ukendt, men det virker oplagt, at det er samme person, der har ramt alle fire. Hændelsen irriterer Rasmus Berg, skov- og landskabsingeniør i Kalundborg Kommunes Vej og Park-afdeling.

- Det er helt urimeligt og udtryk for en skånsesløs indstilling hos vedkommende, der har gjort det, siger han.

Han har i dag været ude og rette op på skaderne, så de ikke er til gene for trafikken. Efterfølgende sendes kommunens entreprenørservice ud for at reparere skaderne og gøre chikanerne pænere, fortæller Rasmus Berg.

I første omgang er der dog ikke tale om, at chikanerne bliver decideret genopbygget. Dels skal chikanerne muligvis fjernes midlertidigt i forbindelse med et cykelløb, dels bliver chikanerne ofte påkørt, hvorfor der måske skal findes en anden løsning.

-Blomsterkasserne bliver ustandseligt påkørt. I stedet for at finde en midlertidig løsning, skal vi gøre noget, der ikke koster kommunen så meget, siger Rasmus Berg. Han vurderer, at en blomsterkasse koster kommunen cirka 1.000 kroner.

Janne Kørner Henriksen har boet på Lundevej lige ud for en af chikanerne med blomsterkasser i tre år. Hun er godt træt af de mange problemer med påkørte chikaner.

- Det sker, hvis ikke månedligt, så meget ofte i hvert fald. Folk kører på vejen, som var det en racerbane, fordi de skal nå igennem før de andre, siger hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk