19. oktober 2019
Rikke Juul Bentsen er klar med både både værktøj, ny salon, god tid til kunderne og frisklavet kaffe eller te.Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Rikke Juul Bentsen er klar med både både værktøj, ny salon, god tid til kunderne og frisklavet kaffe eller te.Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens nyeste, mindste og hyggeligste salon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens nyeste, mindste og hyggeligste salon
Kalundborg - 12. januar 2019 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 13 års erfaring fra frisørbranchen i bagagen har 32-årige Rikke Juul Bentsen nu åbnet sin egen salon - Salon R - på hjemadressen Lerchenborgvej 7 i Kalundborg.

Det er ikke noget, Rikke Juul Bentsen har gået og drømt om, men pludselig gav det rigtig god mening med to små børn på henholdsvis fem og halvandet år.

- Det føles rigtig godt. Jeg har en langt mere fleksibel hverdag, hvor jeg kan tage hensyn til børnene. Og nu har jeg så Kalundborgs mindste og hyggeligste salon, hvor jeg også har god tid til kunderne.

Det var i begyndelsen af december, den nye 15 kvadratmeter store salon åbnede dørene, og Rikke Juul Bentsen har fået en god start på karrieren som selvstændig efter at have tilbragt hele sit frisørliv hos Mettes Hair Design i Kordilgade, hvor hun også er udlært.

Økologiske og giftfri
Der er udgang til haven fra salonen, så har man sit barn eller børn med til frisør, så kan de lege der, mens mor eller far får klippet sit hår.

Rikke Juul Bentsen er frisør for hele familien, og de produkter, hun bruger, er både skånsomme overfor miljøet og over for kunderne.

- Jeg har haft tre forskellige produkter inde for at afprøve dem, og valget faldt på et nyt italiensk mærke, som kom til Danmark i august - Previa.

Previas produkter er fri for blandt andet stærke konserveringsmidler og kunstige farvestoffer, og produktionen foregår uden brug af kemiske substanser.

Previas hårpleje er økologisk og det samme gælder produkternes emballage, som også er økologisk og bæredygtigt og består af sukkerrør og FSC-certificeret papir.

- I mit valg af produkter har jeg lagt vægt på, at de både er gode for både kunderne og for mig selv, der arbejder med dem.

Rikke Juul Bentsens Salon R er endnu ikke så synlig på Lerchenborgvej, men skiltene er på vej og kommer snart op, så kunderne nemt kan finde frem til den lille og hyggelige salon.

nym

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk