26. marts 2019
Henrik Petersson, formand for Vores Kalundborg, glæder sig over udviklingen i Kalundborgs handelsgader. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Henrik Petersson, formand for Vores Kalundborg, glæder sig over udviklingen i Kalundborgs handelsgader. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens handelsgader blomstrer igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens handelsgader blomstrer igen
Kalundborg - 12. november 2018 kl. 18:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Optimismen blomstrer for alvor igen i Kalundborg. På et vigtigt tidspunkt. Lige op til julehandlen.

- Nu må det endegyldigt være slut med at tale byen ned. Vi er inde i en meget positiv udvikling, og de tomme butikker er ikke længere tomme. Der er kommet liv i butikkerne og i spisestederne igen. Det går væsentlig bedre end det gjorde for et års tid siden, konkluderer Henrik Petersson, formand for Vores Kalundborg.

Han har nærmest julelys i øjnene, når han taler om den positive udvikling, som både Kordilgade og Skibbrogade har været inde i det forgangne år.

Offensive udlejere

Henrik Petersson peger på, at der er gjort et stort benarbejde blandt en række mennesker for at få vendt den triste udvikling til noget positivt.

Udlejerne har været i offensiven og gjort opmærksom på de muligheder, der er i Kalundborg, og det har i mange tilfælde båret frugt. Så når julehandlen kommer i omdregninger, så skal kunderne heldigvis ikke gå forbi den ene tomme butik efter den anden.

- Der er selvfølgelig mange ting, der spiller ind. Generelt er der også en større optimisme, og det smitter af på lysten til at sætte noget i gang.

En del af fællesskabet

Også marketingkoordinator Anita Winter, Vores Kalundborg, mærker de ny vinde.

- Fællesskabsfølelsen udvikler sig meget positivt. Der er større opbakning blandt medlemsbutikkerne til vores forskellige arrangementer, og det varmer naturligvis, at det går den vej. Og når de nye butikker og spisesteder åbner, så viser de stor interesse for at være en del af fælleskabet i Vores Kalundborg. Vi er stærkere, når vi står sammen, ligesom vi har mulighed for at tilbyde kunderne noget mere, fortæller Anita Winther.

Hun ser også frem til julehandlen med stor optimisme.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk