18. juni 2019
Superbrugsen i Høng genåbner efter mistanke om rotter. Slagterafdelingen er dog lukket og skal undersøges nærmere. Arkivfoto: Martin Stokkebro Moestrup
Superbrugsen i Høng genåbner efter mistanke om rotter. Slagterafdelingen er dog lukket og skal undersøges nærmere. Arkivfoto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugs genåbner efter rottemistanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugs genåbner efter rottemistanke
Kalundborg - 19. januar 2019 kl. 11:43
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag måtte kunderne gå forgæves, da Superbrugsen i Høng kunne meddele, at butikken var midlertidigt lukket på grund af mistanke om skadedyr.

Lørdag formiddag går meldingen dog på, at man igen kan åbne butikken. Der skal igen være mulighed for at handle fra omkring lørdag middag, fortæller brugsuddeler Daniel Segerlund.

En skadedyrsbekæmper har været forbi forretningen for at fastslå problemets omfang, og det har vist sig, at mistanken om rotter begrænser sig til slagterafdelingen, som derfor fortsat holdes afspærret.

Resten af butikken er ikke ramt, og derfor har man valgt at genåben forretningen, forklarer brugsuddeleren.

- Skadedyrsbekæmperen har konstateret, at der er et eller andet i væggen eller på loftet ved slagterafdelingen, og det skal undersøges nærmere. Derfor har vi sat en midlertidig skillevæg op mellem slagterafdelingen og resten af butikken for at skærme af. Resten af butikken er helt sporfri, og det er årsagen til, at vi vælger at genåbne i dag, siger Daniel Segerlund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk