20. september 2021
Jesper Hansen, skeet.jpg
Foto: Jacob Warrer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester lover hyldest til Jesper Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester lover hyldest til Jesper Hansen
Kalundborg - 27. juli 2021 kl. 10:30
Af Aske Hald Knudstrup

Måske fylder det ikke i skeetskytten Jesper Hansens hoved, hvad der skal ske, når han vender hjem til Svebølle fra Tokyo med en spritny OL-sølvmedalje som ekstra bagage i kufferten.

Men den 40-årige skytte kan godt forvente, at han vil blive modtaget som en helt i byen.

Vejen, hvor Jesper Hansen har sin bopæl, er allerede blevet omdøbt til »Hansen's vej« af entusiastiske medborgere, og borgmester i Kalundborg Kommune, Martin Damm (V), lover, at Jesper Hansen vil få en passende hyldest, når han kommer hjem.

- Vi skal selvfølgelig finde en måde at anerkende det på fra kommunalbestyrelsens side. Ligesom vi i øvrigt altid gør, når nogen fra kommunen får topresultater, siger borgmesteren.

Martin Damm ved ikke præcis, hvad fejringen vil indebære, men borgmesteren er til enhver tid klar på at støtte op om arrangementer, som lokale borgere måtte finde på at lave, fortæller han.

- Vi er jo alle stolte af, at han kommer herfra, så der er garanteret nogen, der laver en hyldest, ligesom der var surprise-arrangement i hans skytteklub, da han blev verdensmester i 2019, siger Martin Damm.

Borgmesteren fortæller i øvrigt, at han desværre ikke så finalen live, men at han er imponeret over det comeback, som Jesper Hansen leverede efter tidligere i konkurrencen at have ligget nummer 19.

- Der så det jo sort ud, men så skød han sig virkelig op. Det var flot, siger Martin Damm.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk