21. september 2021
Klosterparken i Kalundborg - nybyggeri? Foto: Bjarne Robdrup
Klosterparken i Kalundborg - nybyggeri? Foto: Bjarne Robdrup
Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: - Mindre byggeri i den nye lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Borgmester: - Mindre byggeri i den nye lokalplan
Kalundborg - 03. august 2021 kl. 12:31
Af Bjarne Robdrup

Det er mig magtpåliggende at understrege, at der her og nu ligger en vedtaget lokalplan for Klosterpark-området, som tillader byggeri i et større omfang end det, den nye lokalplan, som nu er fremlagt, lægger op til. Den gældende plan har eksisteret i 24 år.

- Det nye planforslag opererer med at fordele 116 nye boliger i otte punkthuse. Det vil betyde, at der fortsat vil være mange grønne områder også omkring byggeriet.

Det er udgangspunktet for borgmester Martin Damm (V) for det bymidte-projekt, som aktuelt omhandler Klosterpark-området nord for klostret i Kalundborg, og som kommunen inviterer til borgermøde om den 11. august. Et projekt, som finansieres af AP Pension.

Kalundborg Turistfor­ening samlede op mod 200 til møde om bymidten forleden. Et møde, turistforeningen kaldte et orienterings- møde.

Om det siger Martin Damm ganske kort:

- Det er som bekendt - og heldigvis for det - tilladt såvel personer som foreninger at indkalde til protestmøder, når der er ting, man er utilfreds med. Sådan skal det også være.

Gør det ikke indtryk på dig, at så mange deltog?

- Jo, men jeg synes jo, at disse - og alle andre borgere - skal møde op 10. august, hvor forslaget begrundes. Der er som sagt udarbejdet forslag til en ny lokalplan, og selvsamme lokalplanforslag er i offentlig høring i øjeblikket, og forslaget skal så drøftes på det berammede borgermøde i august.

- Jeg synes også, det er vigtigt at sige, at den offentlige høring strækker sig frem til 16. august og således i en uges tid efter borgermødet, siger Martin Damm.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk