18. juni 2021
Repræsentanter fra forskellige foreninger var spredt rundt om ved bordene, og til sidst blev ideerne præsenteret. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Repræsentanter fra forskellige foreninger var spredt rundt om ved bordene, og til sidst blev ideerne præsenteret. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere brainstormede om Munkesøens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere brainstormede om Munkesøens fremtid
Kalundborg - 07. december 2017 kl. 00:20
Af Søren Kloster Sørensen

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Kalundborg Kommune havde onsdag aften inviteret til åben workshop om den fremtidige udvikling af området omkring Munkesøen i Kalundborg.

Interesserede borgere, repræsentanter fra de forskellige idrætsforeninger, der bruger området omkring Munkesø Stadion, og lokalpolitikere diskuterede og udviklede i løbet af aftenen ideer, der på sigt skal danne baggrund for et idekatalog, som kommunens Kultur- og Fritidsudvalg på sigt kan gå videre med.

Fra blandt andet triatlon-klubben, 5-tårns Motion og KIF har der længe været ønske om at få gjort noget ved faciliteterne omkring stadion og løbebanen, men til onsdagens workshop skulle hele området tænkes ind i en bredere sammenhæng, hvor foreningerne og borgerne i al almindelighed får mere gavn af det store område.

Der blev tænkt på tværs i forhold til udeliv og idrætsfaciliteter, ideerne var mange, og på plancherne skortede det ikke på visioner om eksempelvis shelterpladser med bålsted, multiklubhus for et fælles foreningsliv, sammenhængende stisystemer, skøjtebane, multibane med mulighed for basket og fitness og et skolerum for Natur og Teknik.

Kommunens foreningskonsulent Anders Hørberg understregede dog, at dette var den spæde begyndelse til fremtidens udvikling af området, og derfor er der heller ikke sat en krone af til et kommende projekt endnu.

- Med et idekatalog kan vi opkvalificere jeres interesser og gøre politikerne opmærksomme på, hvad der fungerer, og hvad der er af ønsker til udvikling af hele Munkesøen. Vi skal have jeres gode ideer bragt videre. Det kan være startskuddet til at få det med til budgetforhandlingerne næste år, lød det fra Anders Hørberg.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk