6. april 2020
Boonchoo Rasmussen åbnede mandag Den Blå Elefant - Street Food & Café ved Havneparken i Kalundborg, og det skete med en masse sommerfugle i maven: - Jeg er nervøs, fordi jeg virkelig håber, at folk kan lide mit nye sted, oplyste hun. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Boonchoo Rasmussen åbnede mandag Den Blå Elefant - Street Food & Café ved Havneparken i Kalundborg, og det skete med en masse sommerfugle i maven: - Jeg er nervøs, fordi jeg virkelig håber, at folk kan lide mit nye sted, oplyste hun. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boonchoo klar med blå elefant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boonchoo klar med blå elefant
Kalundborg - 10. februar 2020 kl. 15:48
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boonchoo Rasmussen, som er kendt fra spise- og take away-stedet Bangkok Thai i Skibbrogade i Kalundborg, åbnede mandag formiddag sin nye forretning, Den Blå Elefant - Street Food & Café.

Ved receptionen var én af gæsterne Sombat Jørgensen, som har købt Bangkok Thai af Boonchoo Rasmussen og fortsætter driften.

Boonchoo Rasmussen var mandag både meget glad og temmelig nervøs:

- Det er dejligt at være nået så langt med forretningen, og nu er jeg bekymret for, hvordan folk tager imod stedet. Jeg håber rigtig meget, at de vil kunne lide det, siger Boonchoo, mens hun går og rydder op i køkkenet i forretningen, der er placeret ved Havneparken i Kalundborg.

To timer før den offentlige åbning var der venner og familie på besøg samt danske buddhister, som er trosfæller for Boonchoo Rasmussen. En af dem, Anders Peter Sørensen fra SGI-Danmark, overrakte restauratøren en velduftende orkidé.

SGI-Danmark arbejder for fred, kultur og uddannelse baseret på Nichiren Daishonins buddhisme - en humanistisk filosofi, der søger at styrke det enkelte menneske i at få øje på sit eget livs store værdi og unikke potentiale.

SGI-Danmark er tilknyttet Soka Gakkai International (SGI) som har mere end 12 millioner medlemmer i 192 lande.

Den Blå Elefant er indrettet med plads til 60 siddende gæster indenfor, og der er også et særskilt festlokale med egen indgang.

- Den Blå Elefant skal være for hele familien og stedet, hvor alle folk mødes, siger Booncho Rasmussen, der tilføjer, at Den Blå Elefant skal være mere end en forretning. Det skal også være et sted, hvor folk kan åbne sig og opleve, at de ikke behøver at være ensomme.

- Ensomhed er et stort problem i samfundet i dag, siger Boonchoo Rasmussen med et alvorligt blik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk