27. september 2020
DGI Fodboldskole. Buerup-Reerslev Idrætsforening. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

DGI Fodboldskole. Buerup-Reerslev Idrætsforening. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boldglæde i Buerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boldglæde i Buerup
Kalundborg - 04. august 2020 kl. 15:17
Af Brian Jensen

Fodboldskolerne popper hver sommer op som små paddehatte på de danske græsplæner. En af de seneste tilføjelser er Buerup-Reerslev Idrætsforening, der i år for første gang afvikler en fodboldskole.

Det er i DGI-regi, og selv om BRIF var ganske sent ude, så lykkedes det at få stablet en slagkraftig fodboldskole på benene.

- Alle trænerne har været på seminar, blandt andet i Kr. Helsinge, hvor vi forklarer vores syn på fodbold, fortæller Steen Hansen fra DGI Midt- og Vestsjælland - og uddyber.

- Legen skal være i højsædet, børnene skal have en god oplevelse og alle skal kunne være med. Fællesskabet er vigtigt, fastslår han.

Fodboldskole-leder er Snorre Poulsen, der holder styr på de i alt 32 børn i alderen 6 til 10 år.

- Vi havde snakket om at lave en alternativ fodboldskole, fordi alle er hjemme på grund af corona. Og da jeg var i Bauhaus så jeg, at de støtter fodboldskoler, så for seks uger siden gik vi i gang, fortæller Poulsen, der også har fået økonomisk støtte fra Kalundborg Kommunes sommerpakke, fra SuperBrugsen og fra den lokale butik Kunst og Håndværk.

- Efter en uge var der fyldt op på holdet, og det kom bag på os. Vi er også glade for samarbejdet med Buerup Skole, som vi deler baner og omklædningsrum med, lyder det fra Snorre Poulsen, der helt i tidens ånd har sørget for at udnævne en corona-officer på fodboldskolen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk