23. maj 2019
Nu har børn og unge chancen for at komme med i en nystaret, lokal bogklub. PR-foto
Nu har børn og unge chancen for at komme med i en nystaret, lokal bogklub. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bogklub for børn på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogklub for børn på vej
Kalundborg - 19. januar 2019 kl. 11:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nok ingen hemmelighed, at vi på bibliotekerne er glade for, at der er nogen, som læser. Læsning kan give nogle rigtig gode oplevelser, og dem kan man sagtens dele med andre. Derfor tager vi initiativ til at starte en bogklub for børn og unge på Kalundborg Bibliotek. Klubben er for dem, der læser eller som gerne vil i gang med det, fortæller faglig koordinator på biblioteket, Tina Christiansen.

Der findes mange læseklubber for voksne både i Kalundborg Kommune og over hele landet, hvor deltagerne skaber et fællesskab omkring det at læse.

- Vi vil gøre det muligt for børn at finde sådan et fællesskab. Vi håber derfor, at der er børn i vores område, som vil samles og snakke bøger.

Tina Christiansen forklarer, at det man skal, det er at tale om bøger, man har læst, anmelde bøger for hinanden, læse en bog sammen og inspirere hinanden til at læse nye bøger og nye genrer.

- Der er plads til, at vi i klubben taler om, hvad vi laver sammen - med udgangspunkt i bøgerne. At vi sammen ser på, hvad vi synes kunne være sjovt - f.eks. en hyggeaften, hvor vi spiser pizza og ser en filmatiseret bog sammen kunne også være hyggeligt.

- Vi begynder den 30. januar klokken 15.30-16.30, og så mødes vi den sidste onsdag i måneden frem til maj, oplyser Tina Christiansen.

Man kan tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside eller ved at henvende sig til Kalundborg Bibliotek.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk