12. april 2021
Malene Pedersen og butikschef Mette Nielsen er igen klar, ligesom de var i oktober sidste år, til at give den fuld gas, når Boesen åbner igen og bl.a. holder outlet og har fyldt butikken med friske forårsvarer. PR-foto
Malene Pedersen og butikschef Mette Nielsen er igen klar, ligesom de var i oktober sidste år, til at give den fuld gas, når Boesen åbner igen og bl.a. holder outlet og har fyldt butikken med friske forårsvarer. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boesen åbner med masser af moderigtigt forårstøj og outlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boesen åbner med masser af moderigtigt forårstøj og outlet
Kalundborg - 01. marts 2021 kl. 07:39

Ikke siden den 23. december sidste år har der været solgt et par jeans, en kjole eller et par sko hos Boesen på Nytorv. Det var nemlig sidste åbningsdag inden corona-restriktionerne lukkede modebutikken og alle øvrige butikker.

Mandag den 1. marts går det imidlertid løs igen. Nu må de fleste butikker igen åbne dørene og lukke kunderne ind.

- Jeg har det ligesom køerne om foråret, når de skal på græs første gang. Jeg glæder mig vanvittigt meget til igen at få en normal hverdag. Møde kunderne og kollegaerne igen. Det bliver så dejligt, lyder det fra butikschef Mette Nielsen, Boesen.

Hun har sørget for, at butikken bugner af friske og moderigtige forårsvarer allerede fra årstidens første dag.

- Så man kan ikke andet end komme i godt humør, lover butikschefen.

Og sammen med de øvrige medarbejdere byder Mette Nielsen også på en stor afdeling, som er indrettet til outlet.

- Her sælger vi en masse blandede varer - bl.a. en del vintertøj, fortæller Mette Nielsen. Op til 70 pct. kan man spare på en række af varerne.

- Det er også nu, man skal til at bytte julegaver, hvis man har nogle af dem liggende, gør butikschefen opmærksom på. Det kan man gøre i hele marts i Nytorv-butikken.

Hos Boesen er man bevidste om at passe på hinanden og på alle kunderne, så alle myndighedernes anbefalinger og krav bliver overholdt.

- Det bliver fantastisk, når der kommer gang i alle butikkerne igen. Vi har alle brug for hinanden og brug for, at man handler og på den måde støtter lokalt, lyder opfordringen fra Mette Nielsen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk