16. september 2019
Er man den heldige vinder i Skoringens tegnekonkurrence, så kan man se frem til den store flotte Skofus hund.
Er man den heldige vinder i Skoringens tegnekonkurrence, så kan man se frem til den store flotte Skofus hund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnenes Dag hitter hos Skoringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnenes Dag hitter hos Skoringen
Kalundborg - 21. marts 2019 kl. 07:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro hilser Skoringen på Kordilgade i Kalundborg foråret velkommen med Børnenes Dag, som i år begynder torsdag d. 21. marts og slutter lørdag den 23. marts.

Med Børnenes Dag minder skokæden børnefamilierne om, at sommeren er på vej, og selv om det er 14. gang, at Børnenes Dag løber af stablen, er efterspørgslen ikke til at tage fejl af.

Flere børnefamilier planlægger deres store skoindkøbsdag efter netop denne begivenhed, og det er der flere årsager til.

Børnenes Dag forløber over tre dage og byder som altid på fest, farver og gode tilbud i butikken, hvor et kampklart personale står klar til at give både børn og voksne den bedste shoppingoplevelse.

At Børnenes Dag i Skoringen er en eftertragtet begivenhed, bekræfter bl.a. de mange kundeforespørgsler, som butikken får. De trofaste kunder ønsker at vide, hvornår det går løs, hvilke produkter der kommer, og om der er konkurrencer m.m.

Anne Jørgensen, indehaver af Skoringen på Kordilgade, har da også længe set frem til at kunne løfte sløret for både startdato, skomodeller og aktiviteter i butikken.

- Vi ved, at Børnenes Dag er noget rigtig mange af vores kunder efterspørger og ser frem til. Vi får altid mange henvendelser og spørgsmål herom flere uger op til, vi offentliggør den endelige startdato.

- For os her i butikken er det jo en fast tradition, men det er det også blevet for mange af vores kunder, som sætter kryds i kalenderen og afsætter tid til at få opdateret børnenes skotøjsgarderobe.

På et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, får kunden ved køb af to par det billigste par gratis i forbindelse med Børnenes Dag.

Kunderne har også mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til butikken.

Det foregår ved at dele et minde fra dagen på Instagram med #børnenesdagskoringen. Læs mere om konkurrencen på skoringen.dk.

Ud over de ekstra gode tilbud, som altid følger med på Børnenes Dag, har Skoringen i Kalundborg en konkurrence for børnene. Personalet ved godt, at det ikke er alle børn, der synes, det er lige sjovt at købe sko. Derfor er der ekstra fokus på at skabe de bedste rammer for børnene i disse dage.

I Kordilgade-butikken får børnene mulighed for at lave en tegning og aflevere den, og dermed deltager de i konkurrencen den store Skofus hund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk