20. oktober 2021
En 24-årig mand fra Svendborg fik adskillige bøder med hjem, da han natten til onsdag besøgte Kalundborg.
En 24-årig mand fra Svendborg fik adskillige bøder med hjem, da han natten til onsdag besøgte Kalundborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøderegn i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøderegn i Kalundborg
Kalundborg - 13. oktober 2021 kl. 09:54
Af Thomas Rye

Kalundborg: En 24-årig mand fra Svendborg og en 23-årig mand fra Langeland gjorde natten til onsdag deres for at holde politiet i Kalundborg beskæftiget.

- Vi blev først opmærksomme på mændene, da de lige omkring midnat begyndte at fyre fyrværkeri af ud for arresten på Slotsvænget i Kalundborg, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Dette var en overtrædelse af fyrværkeriloven, hvorfor betjente gik ud og konfronterede de to mænd. I mændenes bil fandt politiet flere uaffyrede bomberør.

- Fyrværkeriet var lovligt, men man må ikke affyre fyrværkeri på denne årstid, så begge mænd fik en bøde, fortæller Martin Bjerregaard.

Aftenen var imidlertid ikke slut for den 24-åriges vedkommende. En halv time senere traf betjente ham bag rattet i en personbil på Torvet i Kalundborg.

- Den 24-årige havde fået frakendt kørekortet, dertil kom at betjentene fik mistanke til at han kunne være påvirket af både hash og kokain, hvorfor han blev arresteret indtil han fik udtaget en blodprøve. Dette kommer til at koste den 24-årige yderligere et par bøder, siger Martin Bjerregaard.

Dertil kommer ejeren af den bil, som den 24-årige kørte rundt i. Man må nemlig ikke låne en bil ud til en person, der ikke har gyldig førerret, hvorfor ejeren også vil høre nærmere fra politiet.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk