27. november 2020
Charlotte Rasmussen glæder sig til at åbne Den Lille Blomster Butik i morgen.  Først skal det sidste lige på plads. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Rasmussen glæder sig til at åbne Den Lille Blomster Butik i morgen. Først skal det sidste lige på plads. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomsterbutik får nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomsterbutik får nye rammer
Kalundborg - 20. oktober 2020 kl. 06:17
Af Eva Lyng Johansen

kalundborg: Charlotte Rasmussen, indehaver af Den Lille Blomster Butik i Kalundborg og hendes medarbejdere har i øjeblikket lynende travlt med at få gjort blomsterbutikken klar til åbning til onsdag.

Lørdag var sidste åbningsdag i de gamle lokaler på Kordilgade 60, inden flytningen til de nye lokaler på Sct. Jørgensbjerg 25, hvor Toves blomster tidligere var.

Charlotte Rasmussen har været på udkig efter et nyt lokale et års tid, da hun manglede mere plads, og det var faktisk Tove Munkgaard selv fra Toves Blomstster, som kom med foreslaget, da lokalet blev ledigt, fordi hun lukkede for at gå på efterløn i juni 2020.

- Lokalerne her er bedre indrettet, og der er gode parkeringsmuligheder, siger Charlotte Rasmussen, som har haft Den Lille Blomster Butik i 15 år.

Hun glæder sig over den livlige trafik udenfor, da det betyder en masse potentielle kunder passerer butikken hver dag.

Charlotte Rasmussen begyndte med en gårdbutik i ved hjemmet i Tømmerup, inden hun efter et år rykkede ind til Kalundborg.

Udover blomster, har hun de sidste tre år udvidet med en delikatesseafdeling. Hun har blandt andet chokolade, flødeboller, te, vin, øl, krydderier og hun forhandler også det populære Maileg.

Der bliver lavet gavekurve både til private og til firmaer.

- Det er stadig blomster, som vi kan, og som vi lever af, siger Charlotte Rasmussen.

Udover Charlotte Rasmussen, er der to ansatte i butikken samt to chauffører.

I morgen åbner butikken for kunderne for første gang, og på fredag vil åbningen blive fejret med lidt godt til ganen til kunderne samt gode åbningstilbud.

- Det bliver så godt, smiler Charlotte Rasmussen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk