21. september 2019
Man kan blandt andet høre om Helbredsprofilen.dk, som henvender sig til mennesker med kroniske eller langvarige sygdomme. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Man kan blandt andet høre om Helbredsprofilen.dk, som henvender sig til mennesker med kroniske eller langvarige sygdomme. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klogere på digitale platforme til sundhedscafé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klogere på digitale platforme til sundhedscafé
Kalundborg - 15. april 2019 kl. 06:30
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helbredsprofilen.dk og sundhedsprofilen.dk er begge digitale portaler, som drives af det offentlige, og som alle kan bruge.

Men hvad kan man bruge dem til?

Det kan man få mere at vide om på den næste sundhedscafe på tværs, som holdes onsdag den 24. april fra klokken 16 - 18 i Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg, oplyser sundhedskonsulent Jytte Larsen, Kalundborg Kommune.

Onsdag 24. april kommer Christina Birkemose fra Region Sjælland og viser rundt på Helbredsprofilens sider. Hun fortæller hvordan du kan bruge siden.

Helbredsprofilen.dk henvender sig til mennesker med kroniske eller langvarige sygdomme, men som pårørende kan man også finde en masse nyttig viden.

Man kan finde viden om en række sygdomme, og meget af informationen ligger som film og interviews.

Sundhed.dk er den fælles offentlige sundhedsportal. Her finder man en mængde oplysninger om sundhedstilbud i kommunerne. Sundhed.dk giver også mulighed for at du logger dig på med NemID og ser journal, prøvesvar, medicinkort med mere.

Efter oplæg og spørgsmål serveres der vand og frugt i venteområdet, hvor man kan møde og tale med arrangørerne.

Det er Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Kræftens Bekæmpelse og Lungeforeningen, som holder fire årlige Sundhedscafeer i samarbejde med Kalundborg kommune og Region Sjælland.

Alle er velkomne til møderne, hvor deltagelse er gratis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk