18. september 2020
Lørdag formiddag tiltrak Sigurd Barretts Bjørnetrio omkring 700 mennesker på Kalundborg Rock?er, der i anledningen af festivalens 20 års jubilæum har indgået et samarbejde med børne- og musikfestivalen Den 8. Himmel.  Foto: Anna Egeris Karstoft
gallery icon

Se billedserie

Lørdag formiddag tiltrak Sigurd Barretts Bjørnetrio omkring 700 mennesker på Kalundborg Rock?er, der i anledningen af festivalens 20 års jubilæum har indgået et samarbejde med børne- og musikfestivalen Den 8. Himmel. Foto: Anna Egeris Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bjørnesnorken og swing på Rock'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjørnesnorken og swing på Rock'er
Opdateret 10. august 2019 kl. 12:00
Kalundborg - 10. august 2019 kl. 11:53
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var med en snorkende bjørn, at Sigurd Barrett gjorde entré på Kalundborg Rock'ers scene i Menys telt lørdag formiddag.

Til hundredvis af børn og forældres morskab forsøgte han gentagne gange at vække det lille pelsdyr, der tilsyneladende ikke havde forstået, at forestillingen var gået i gang.

Allerede under lydprøven til Sigurd Barretts Bjørnetrio blev der klappet foran scenen, hvor børn og forældre havde indfundet sig på tæpper og hynder på græsplænen. Også ved bordene i teltet sad der flere hundred kaffedrikkende forældre med deres børn. Og da trioen senere vendte tilbage iført ternede blazere og butterfly blev klapsalverne ikke mindre.

Den veloplagte trio, der ud over Sigurd Barrett består af Martin Klausen på trommer og Bjarne Christensen på bas havde også stor succes med at få børnene til at rime under et af deres numre.

Det er i anledningen af Kalundborg Rock'ers 20 års jubilæum, at børne- og musikfestivalen Den 8. Himmel er blevet inviteret med ud på festivalpladsen på Gisseløre Stadion, hvor de i dagens anledning også havde medbragt »himmelhunden«, som børn og voksne kunne hilse på, inden koncerten gik i gang.

- De spurgte - og vi kunne ikke sige nej, siger børnekulturkonsulent i Kalundborg Kommune og ankermand på Den 8. Himmel Søren Vind, der fortæller, at samarbejdet mellem de to festivaler er gået »så fint«.

Den 8. Himmel afholdt lørdag to af sommerens i alt fem koncerter på Kalundborg Rock'er, hvor også børne- og tv-vært Jeppe Vig Find med sit orkester Jeppe & Jazzhyænerne optrådte i Menys telt.

Den 8. Himmels koncerter, der normalt finder sted i Klosterparken, samler i gennemsnit 1000 voksne og børn i alderen 2-10, fortæller Søren Vind, der regnede med, at Sigurd Barretts Bjørntrio havde samlet omkring 700 mennesker. Hvad angår den 8. Himmels sæson, der slutter lørdag er han meget positiv.

- Nu har vi haft det her arrangement i 14 år, og der kommer faktisk flere og flere hvert år, siger han.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk