26. september 2020
Sidste år var Birkegårdens Haver pyntet op med over 130.000 lyskilder i juledagene, og i år kommer der endnu flere op.Foto: Birkegårdens Haver
Sidste år var Birkegårdens Haver pyntet op med over 130.000 lyskilder i juledagene, og i år kommer der endnu flere op.Foto: Birkegårdens Haver
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birkegårdens Haver lyser op i julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birkegårdens Haver lyser op i julen
Kalundborg - 20. november 2019 kl. 16:24
Af Thomas Rye

December nærmer sig med hastige skridt og i Birkegårdens Haver, er man i fuld gang med de sidste forberedelser til julemåneden.

Sidste år var haverne udsmykket med over 130.000 lyskilder i juledagene, og i år vil der blive opsat endnu flere lys, lover Merry Sørensen, der er indehaver af Birkegårdens Haver.

- Som mange ved, startede vi helt forfra sidste år. Og vi har i år lagt endnu flere kræfter I at give vores gæster en god juleoplevelse. Vi har siden vores Halloween sluttede været over ti mænd og kvinder i gang med at sætte lys op og pynte ude og inde, fortæller Merry Sørensen.

En tyv var for få dage siden på spil i Birkegårdens Haver i sidste uge og stjal en stor mængde lyskæder fra haverne, men Merry Sørensen lover, at udsmykningen ikke vil blive ringere af den grund.

- Vi fik et tilbageslag da en del af vores nyindkøbte lyskæder blev stjålet, men vi har fået nye hjem, siger hun.

I Juleladen vil der være forskellige boder og børneaktiviteter, og der vil være salg af gløgg og æbleskiver.

- Traditionen tro har vi det populære Lykke-Jul, sløjfe-jagt, juleskattejagt, dans om juletræet og gratis slikposer til alle børn og meget mere, fortæller Anett Sander, som står for børneaktiviteterne.

Også i Birkegårdens Havers café og butik kommer man til at kunne mærke julestemningen, fortæller Merry Sørensen.

-Julecaféen kommer til at dufte af gløgg og æbleskiver og i Julebutikken møder I også julestemingen. Julebutikken er fyldt med masser af nye julevarer og gaveartikler for både børn og voksne, siger hun.

Julesæsonen i Birkegårdens Haver starter fredag den 29. november, og der er åbent fredag, lørdag og søndag de fire advents-weekender fra klokken 14.00 til 19.00.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk