1. december 2020
Børnene ventede tålmodigt på, at de skulle hænge julepynt på træet. Annette Sønder Nielsen fra Kino Den Blå  Engel synes, at det er hyggelig traditon, at Raklev Børnehave pynter juletræet. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Børnene ventede tålmodigt på, at de skulle hænge julepynt på træet. Annette Sønder Nielsen fra Kino Den Blå Engel synes, at det er hyggelig traditon, at Raklev Børnehave pynter juletræet. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biografens juletræer pyntet af børnehave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biografens juletræer pyntet af børnehave
Kalundborg - 20. november 2020 kl. 14:59
Af Eva Lyng Johansen

20 børn og tre ansatte fra Raklev Børnehave besøgte fredag formiddag Kino Den Blå Engel, og de havde nyproduceret, hjemmelavet julepynt med.

Igen i år skulle de to juletræer i Kino Den Blå Engel nemlig pyntes af børnene fra Raklev Børnehave med lidt voksenassistance.

Det er ikke tilfældigt, at det lige er Raklev Børnehave, som kommer hvert år.

Biografejer Annette Sønder Nielsen har nemlig tidligere været souschef i Raklev Børnehave, som hun i sin tid var med til at starte.

- Det er sindssygt hyggeligt, at de kommer, og faktisk endnu mere i denne tid. Vi trænger virkelig til at hygge her til jul, siger Annette Sønder Nielsen.

Først blev juletræerne pyntet, og så skulle der danses om juletræet.

Den første sang var »På loftet sidder nissen«, herefter var det »Rudolf med den røde tud«, og der blev sluttet af med »Nu det jul igen«, hvor der blev løbet rundt i biografsalen, inden børnene kunne sætte sig i samlet flok på biografsæderne.

Så var det tid til forfriskninger.

- Der er vel ingen børn her, som kan lide popcorn? spurgte Annette Sønder Nielsen, hvortil børnene svarede »joooow«.

Til popcornene blev der serveret juice og vand, og så skulle børnene ellers se film, inden de kunne vende tilbage til Raklev Børnehave igen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk