14. august 2020
Poul Krebs indtog Kino Den Blå Engels sal i Kalundborg med stemningsfulde, akustiske sange, blandt andet »I?m Hold Alone« fra soundtracket til Ulrich Thomsens nye film »Gutterbee«. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Poul Krebs indtog Kino Den Blå Engels sal i Kalundborg med stemningsfulde, akustiske sange, blandt andet »I?m Hold Alone« fra soundtracket til Ulrich Thomsens nye film »Gutterbee«. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biograf-koncert: Poul Krebs slog kloen i publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biograf-koncert: Poul Krebs slog kloen i publikum
Opdateret 19. november 2019 kl. 23:31
Kalundborg - 19. november 2019 kl. 22:51
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trubaduren Poul Krebs havde en dugfrisk, engelsksproget sang - »I'm Hold Alone« - med stærk amerikansk præriestøv-klang, med til de 300 publikummer i Kino Den Blå Engel i Kalundborg til tirsdagens koncert - en sang han har skrevet til soundtracket til Ulrich Thomsens nye film »Gutterbee«, optaget i en lille flække i Mexico.

arrow Læs også: Poul Krebs hyldede biografen med en ildsjæle-sang

Filmen er udtaget til hovedkonkurrencen i Tallinn Black Nights Film Festival i november.

Poul Krebs - alene og dedikeret på scenen, med to akustiske guitarer og en god stak gamle og nyere numre - slog fra start kloen i publikum og spillede også en anden sang, skrevet i Mexico - ikke langt fra Ulrich Thomsens film-location.

- Det er én af de ældste sange, jeg kan huske. Halvdelen er skrevet på en serviet på en bar i Mexico, anden halvdel i Nykøbing Falster, lød introduktionen til »For Enden Af Regnbuen« fra 1988.

Den akustiske koncert var en stille, intens og stemningsfuld optakt til turnéen først i det nye år, hvor Poul Krebs markerer 25 års jubilæet for gennembrudsalbummet »Små Sensationer« fra 1995 med en række store koncerter med band, blandt andet på Gl. Scene på Det Kgl. Teater.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk