3. juli 2020
Nu har Christina Pedersen fra Gørlev fået den cykel, hun vandt ved bingoshowet i Tømmerup. Og endnu en gang var det Henrik Djernis, der var sponsor. Privatfoto
Nu har Christina Pedersen fra Gørlev fået den cykel, hun vandt ved bingoshowet i Tømmerup. Og endnu en gang var det Henrik Djernis, der var sponsor. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bingo-hændelse endte lykkeligt til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bingo-hændelse endte lykkeligt til sidst
Kalundborg - 12. oktober 2019 kl. 11:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En uheldig og meget sjælden hændelse har nu fået en god og lykkelig udgang.

- Ja, heldigvis. For stor var vores overraskelsen, da der ved det store bingosshow med Team Banko Carl i Tømmeruphallen søndag den 29. september var to, der havde det samme nummer, da man spillede om cyklen fra Fri BikeShop. Det bør ikke kunne lade sig gøre, fortæller marketingkoordinator Anita Winther, Vores Kalundborg.

- Det er ikke noget, man har oplevet før, lyder det fra EP Banko i Odense, som leverede spilleplader og lodder til arrangemenet i Tømmeruphallen.

- Efter lidt forhandlinger frem og tilbage og velvillighed fra EP Banko og ikke mindst fra Henrik Djernis fra Fri BikeShop, der gik med til at levere endnu en cykel til en særpris, ja så endte det hele lykkeligt til sidst, da Christina Pedersen fik sin cykel, konstaterer Anita Winther.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk