16. juni 2019
Det var en oplevelse at følge den taiwanesisk-amerikanske gæstedirigent Mei-Ann Chen lede slagets gang. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Det var en oplevelse at følge den taiwanesisk-amerikanske gæstedirigent Mei-Ann Chen lede slagets gang. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: West Side Story kom vestpå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: West Side Story kom vestpå
Kalundborg - 17. januar 2019 kl. 21:37
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

There's a place for us. Somewhere a place for us.

Torsdag aften var stedet for os Kalundborg Hallerne - i hvert fald os der var glade for et stort orkester, en karismatisk sopran og en charmerende crooner. West Side Story-klassikeren »Somewhere (A place for us)«, som indledningen kommer fra, var blot en af mange hits fra gamle mestre som Strauss, Gershwin og Bernstein, som det godt 350 mand store publikum kunne nyde.

Musikken stod Sjællands symfoniorkester Copenhagen Phil for akkompagneret af solisterne Signe Asmussen på sopran og Bobo Moreno, crooner. Koncerten indledtes med en ouverture fra Johan Strauss' Flagermusen. Herefter gjorde Signe Asmussen sin entre, og hvilken en.

Fra start af viste den skønne sopran, at mikrofonen foran hende kun var til pynt - den behøvede hun skam ikke for at fylde hallen med sin store stemme. Herefter spankulerede hun rundt i hallen og sang Klänge der heimat, ligeledes fra Flagermusen, mens hun charmerede publikum.

Bobo Moreno gjorde sin entre til en strøm af lovprisninger fra Signe Asmussen, der blandt andet referede til ham som »jazzpanteren«. Sammen og hver for sig gav solisterne og det over 80 mand store symfoniorkester publikum en musikalsk oplevelse.

Stjernen over dem alle var måske orkestrets gæstedirigent, den taiwanesisk-amerikanske Mei-Ann Chen. Kvinden, der blandt andet har en doktorgrad i musik, sprudlede fra start til slut og styrede showet fornemt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk