18. oktober 2018
Der blev både fightet og vist god teknik. Her er det i kampen mellem Nova Learning (i orange) mod Kongerne. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der blev både fightet og vist god teknik. Her er det i kampen mellem Nova Learning (i orange) mod Kongerne. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Til julebold i Gørlev-land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Til julebold i Gørlev-land
Kalundborg - 16. december 2017 kl. 15:52
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Helsinge Idrætforenings traditionsrige indefodboldstævne i weekenden i Gørlev-Hallen bød på fodbold, fodbold og mere fodbold. 54 kampe á ni minutter spilles over lørdagen og søndagen. De sidste seks kampe som en del af søndagens finalerunde mellem de fire bedste hold.

Først skulle de bedste dog findes. En af de første kampe var Gørlevs gamle drenge, der mødte de noget yngre gutter fra Parker. Inden kampen blev der joket fra Gørlev-drengene om, at de blev nødt til at bruge lågen i banden, da de var blevet for gamle til at hoppe over.

Da kampen først gik i gang, stod det dog hurtigt klart, at de gamle stadig kan lidt endnu. På trods af den store aldersforskel, kom Gørlev-drengene hurtigt foran 3-1. Og selv om Parker nåede at få udlignet, trak de ældre herre sig sejrrigt ud af opgøret med en 4-3-sejr.

Inden den kamp havde Nova Learning udraderet Kongerne med en sejr på 6-2. De orangeklædte fra Nova Learning bestod af fem barndomsvenner i midten af 20'erne fra Greve uden for København.

Kirke Helsinge-turneringen var den femte, de stillede op i denne sæson. Stævnet er en del af GPM-serien, hvor man optjener point til GPM-ranglisten. Her kæmper hold over hele landet om at komme med til finalestævnet, der er en slags uofficielt DM i indefodbold.

- Men det er ikke noget, vi satser på for så gode er vi ikke. Vi er bare fem gutter, der hygger os med at være sammen og spille fodbold, sagde Mikkel Eldrup fra Nova Learning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk