16. januar 2019
Forsanger Jeppe Vig Find og resten af Sømændene skabte en eminent feststemning med det samme, de gik på scenen. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Forsanger Jeppe Vig Find og resten af Sømændene skabte en eminent feststemning med det samme, de gik på scenen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Sømandsfest i Havnsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Sømandsfest i Havnsø
Kalundborg - 28. juli 2018 kl. 15:46
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Shotsrørene står stablet på et af bordene. Og selv borgmesteren opfordrer i sin åbningstale til en skål, da Musik i Havnsø åbner for lørdagsunderholdningen. Klokken er kun 14, da feststarterne fra Sømændende går på. Ti minutter senere danser folk på bordene.

Journalisten kommer lige fra en ganske god stemning til Kandis-koncert på Kontoret i Kalundborg. Volumen er dog lidt højere og de grå hår også lidt færre i det store telt i Havnsø, da lørdagens store program, der også skulle bringe blandt andre Johnny Madsen forbi, går i gang.

- Mange af de unge er nogle, der er flyttet væk. Men de er vokset op her og har det som tradition at komme hjem, når der er Musik i Havnsø og feste og møde gamle venner, siger Kristian Kallenbach.

Han er formand for Foreningen Musik i Havnsø og tovholder på arrangementet, der bliver til virkelighed via hjælp fra ikke færre end 120 frivillige. Lørdagen er totalt udsolgt og har været det længe. Med sponsorbilletter er der solgt 1.300 billetter.

- Det er en kæmpe ting her i byen, som alle snakker om lang tid før og efter, den finder sted, siger Kristian Kallenbach.

På scenen bærer Sømændenes forsanger Jeppe Vig Find stafetten videre fra Martin Damm.

- Det er sgu sjældent, man hører en borgmester opfordrer til at drikke. Skål, råber forsangeren.

Er man løbet tør, kan man passende få fyldt op i baren ved vandkanten, der vel nok har en af landets smukkeste udsigter med Nekselø i baggrunden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk