25. november 2017
Den nye administrations- og biblioteksbygning på Nyrupskolen forventes at være færdig den 13. oktober 2017. Nyrupskolen har også været i gennem en omfattende PCB-renovering. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Den nye administrations- og biblioteksbygning på Nyrupskolen forventes at være færdig den 13. oktober 2017. Nyrupskolen har også været i gennem en omfattende PCB-renovering. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Skolebyggeri godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Skolebyggeri godt på vej
Kalundborg - 18. maj 2017 kl. 14:12
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af den nye administrations- og biblioteksbygning er i fuld gang på Nyrupskolen. 13. oktober skulle den stå klar. Elever, forældre og personale på Nyrupskolen kan se tilbage på nogle turbulente år med en omfattende PCB-renovering.

Nu mangler den nye administrations- og biblioteksbygning bare at blive bygget færdigt. Abkjær Tømrerfirma er hovedentreprenør på byggeriet.

- Vi kan se lys for enden af tunnelen nu, siger Linette Rønne Johansen, som er administrativ leder på Nyrupskolen, og som har siddet med i Byggeudvalget.

Nyrupskolen har gennem flere år manglet klasselokaler.

I alt bliver der omkring 400 kvadratmeter ekstra, og der, hvor skolens administration i øjeblikket har hjemme, skal der være klasselokaler.

Med folkeskolereformen er der også kommet nye krav til undervisningen, og nu får skolen også atter de faglokaler, som skal bruges, såsom biologi og naturfag.

-Hele renoveringen løber op i 14 millioner kroner.

-I den nye administrations- og biblioteksbygning er der fokus på læring.

Der bliver en læringstrappe, og et krea-rum, som er et rum uden traditionelle skolemøbler, der lægger op til en anderledes og inspirerende undervisning, hvor der kan skrives på væggene og arbejdes kreativt og innovativt med undervisningen.

- Byggeriet bliver også synligt ude fra vejen, så folk kan se, at der ligger en skole her, siger Linette Rønne Johansen.

Nyrupskolen blev bygget i 1970, og den har 435 elever fordelt fra 0. til 9. klasse.

Byggeriet er sat til at være færdigt den 13. oktober 2017, hvor både borgmester, udvalgsformand og direktøren for området er inviteret til at være med til at tage den nye bygning i brug.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk