23. november 2017
Her er man otte mand på banen ad gangen - og piger må godt spille på drengeholdene, men ikke omvendt. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Her er man otte mand på banen ad gangen - og piger må godt spille på drengeholdene, men ikke omvendt. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Skolebold aflyst efter regnskyl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Skolebold aflyst efter regnskyl
Opdateret 06. september 2017 kl. 14:39
Kalundborg - 06. september 2017 kl. 14:16
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regnen silede ned, da Dansk Skoleidræt onsdag holdt fodboldstævne på Munkesø Stadion i Kalundborg, hvor mange af kommunens 6. klasser deltog. Målet var at spille sig videre til kredsmesterskabet, som foregår på onsdag ved Røsnæshallen.

Her skal også 8. og 9. klasserne i kamp for at kæmpe om billetterne til det endelige DM-stævne, der afvikles på Fyn til juni næste år.

På trods af regnen blev der kæmpet bravt på de seks baner ved Munkesøen, og de deltagende fodboldspillere fra Skolen på Herredsåsen, Nyrupskolen, Rynkevangskolen, Årby Skole, Raklev Skole, Røsnæs Skole, Tømmerup Skole, Kirke Helsinge Skole, Sejerø Skole og Svebølle Skole havde i den grad mulighed for at sætte nogle syngende tacklinger ind.

Op ad formiddagen måtte arrangørerne dog aflyse den resterende del af stævnet på grund af de ugunstige vejrforhold. B-rækkerne blev således ikke færdigspillet.

- Ungerne fryser ad Pommern til, så vi er nødt til at aflyse resten af kampene. Det er rigtig ærgerligt sagde stævneleder fra Nyrupskolen Maria Gericke, da Nordvestnyt mødte hende under en vakkelvorn og meget regntynget hvid pavillon langs banerne.

Selvom folk skuttede sig under paraplyerne, så holdt de fleste elever dog humøret højt, indtil de kunne komme hjem og få tørt tøj på igen.

-Det har været en lidt kold dag at spille herude, men det ville nu være dejligt, hvis vi fik lov at spille færdig, når vi nu er kommet afsted, lød det fra Rynkevangskolens anfører Oscar Lasse Thorslund.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk