22. oktober 2019
Kalundborg Nyts redaktør, Jørn Nymand (t.v.), får overrakt blomster af  Sjællandske Medier-chef, Torben Dalby Larsen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Nyts redaktør, Jørn Nymand (t.v.), får overrakt blomster af Sjællandske Medier-chef, Torben Dalby Larsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Reception for Kalundborg Nyt-redaktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Reception for Kalundborg Nyt-redaktør
Kalundborg - 30. november 2018 kl. 16:32
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tapasbordet bugnede med røget laks, tigerrejer, pølse, oste og andet godt, da Sjællandske Medier fredag fejrede Kalundborg Nyts Jørn Nymand ved en reception. Årsagen var ugeavissredaktørens 60 års fødselsdag, som egentlig er lørdag. Traditionen tro blev der holdt flere taler for fødselaren, den første af den øverste chef for Sjællandske Medier, Torben Dalby Larsen.

arrow Læs også: Billeder: Flot åbning af nyt galleri

- Du har været med til at skabe et Kalundborg Nyt i en fornuftig og god udvikling, og jeg kender dig som en trofast, stabil og ansvarsfuld medarbejder, lød de rosende ord fra chefen.

Lederen af Kalundborg Nyts salgsafdeling, medichef Thomas Gosch, fortalte om sene torsdage, hvor det kun er ham og Jørn, der er tilbage på kontoret.

- Her får vi ofte lige vendt nogle vigtige ting, og en gang imellem afsluttes de da med en fyraftensbajer. Jeg synes, vi har et rigtig godt samarbejde, lød det fra Thomas Gosch.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk