16. oktober 2019
Der er uanede muligheder i den gamle teatersal på Hotel Postgården, mener Morten Nystrup. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Der er uanede muligheder i den gamle teatersal på Hotel Postgården, mener Morten Nystrup. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Par genåbner gammel teatersal som musikhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Par genåbner gammel teatersal som musikhus
Kalundborg - 04. februar 2019 kl. 18:26
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem årtier dannede den gamle teatersal på Hotel Postgården i Kordilgade i Kalundborg ramme om en stor del af købstadens sociale og kulturelle liv; nu har ægteparret Trine og Morten Nystrup, indehavere af Kontoret i Skibbrogade i Kalundborg, lejet teatersal, sidelokaler, opgang og toiletter, i alt 418 kvm., og planen er at relancere stedet som Postgården - Event & Musikhus fra den 11. maj.

- Vi forestiller os noget med forskellige koncerter, teater, standup-comedy, foredrag, vinsmagning, udstillinger, udlejning til selskaber; alt muligt. Vi er åbne og lydhøre, siger Morten Nystrup.

Kalundborg Jazz og Blues Club holder lørdags-jazz om sommeren i Kontorets gårdhave, og Morten Nystrup forestiller sig, at der igen - som i den første del af 1960'erne - skal lyde jazz-toner i den gamle teatersal.

- Det kunne være jazz-koncerter om efteråret og vinteren. I det hele taget alle mulige former for koncerter, comedy og foredrag. Der vil være plads til cirka 250 publikummer, så det er faktisk en ret stor sal, siger Morten Nystrup.

Den gamle teatersal, som rummer en lille scene og balkon, har i en lang periode været brugt som danseskole. Kirsten Dan Jensen drev KDJ-Dans i 40 år fra 1965-2005, hvorefter svigerdatteren Jannie Dan Jensen fortsatte virksomheden frem til 2008. Siden har teatersalen står uudlejet.

- Nu skal vi have ryddet op og spartlet og malet væggene. Heldigvis er det ikke en uoverkommelig opgave. Vi lader de gamle paneler og lister i hårdt træ stå som oprindeligt, fortæller Morten Nystrup.

- Det er helt utroligt, at det her har stået ubrugt i mere end ti år. Det er så fed en sal; og helt centralt i Kalundborg, siger Morten Nystrup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk