23. oktober 2021
Johan Olsen fra Magtens Korridorer dukkede op i det giftigt-grønne skær og lukkede op for det mørke dyb, for de hemmelige rum. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Johan Olsen fra Magtens Korridorer dukkede op i det giftigt-grønne skær og lukkede op for det mørke dyb, for de hemmelige rum. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Magtens Korridorer rev festival op med rode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Magtens Korridorer rev festival op med rode
Kalundborg - 11. august 2019 kl. 10:33
Af Stefan Andreasen

I et giftigt-grønt skær af lys og scene-røg, som blæsten fik til at hvirvle rundt, kom Magtens Korridorer til syne på Store Scene til lørdagens afslutningskoncert på Kalundborg Rock'er - for at flå festivalpladsen op med rode med brutal rock som underlægningsmusik for Johan Olsens dystre hverdags-realisme nede fra det mørke dyb, fra de hemmelige rum.

- Nu står solen op over brændte broer, stemmer kalder dybe sirenesang, raspede frontmanden fra sit blødende hjerte, mens guitarer, trommer og bas flænsede lydmuren.

Efter »Du Tog Fejl« gled bandet direkte over i »Sarah har...« - tung, skånselsløs post-punk.

- Sarah har en mand, hun gider ikke engang, hade ham mer', sang Johan Olsen - det nattevågne publikum elskede ham.

En lille gruppe fans legede ballet i luften med store heste-balloner, mens Johan Olsen sang dystropisk om Anja, der går rundt på amf og har de vildeste visioner om døden.

Herefter hittet »Pandora«, hvor krumbøjede Johan Olsen nu synger om at ligge med sit ansigt mod et gulv efter at have været på vulkaner.

Entertaineren Jacob Haugaard kaldte engang en koncert med Magtens Korridorer for »en rodbehandling uden bedøvelse«. Til afslutningskoncerten på Kalundborg Rock'er rev og flåede sang og musik i publikum, der også fik numre som »Nordhavn Station«, »I Dybet«, »Sorte Stråler«, »Eventyr For Drømmere« med indlagt citat fra tv2«-hittet »Rigtige Mænd (Gider Ikke Høre Mere Vrøvl)« og den nye »Ensom Stjerne«.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk