16. februar 2019
Tim Christensen og Martin Nielsen i front for supergruppen Dizzy Mizz Lizzys udladninger - med Søren Friis som det rytmiske kraftværk bagved.
gallery icon

Se billedserie

Tim Christensen og Martin Nielsen i front for supergruppen Dizzy Mizz Lizzys udladninger - med Søren Friis som det rytmiske kraftværk bagved.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Lynende Dizzy Mizz Lizzy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Lynende Dizzy Mizz Lizzy
Opdateret 12. august 2018 kl. 11:24
Kalundborg - 12. august 2018 kl. 00:32
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På grund af frygt for endnu hårdere vind og kraftigere vindstød på Gisseløre ved Kalundborgs kyst blev afslutnings-koncerten med Dizzy Mizz Lizzy på Kalundborg Rock'er fremrykket 20 minutter - alligevel havde en del publikummer nået at forlade pladsen på grund af den kølige blæst.

arrow Læs også: Festival-billeder: Anna David surprise i heavy-band

Meget ærgerligt for dem, for Dizzy Mizz Lizzy leverede svimlende stærk rock i en liga for sig; nok det for tiden bedste band, der er at finde på den danske rock-scene, fordi power-trioen er så fabelagtigt velspillende og sammenspillet i den tæt pakkede, teknisk krævende musik.

Med guitar-guden Tim Christensens udladninger i front, heavy torden-dunder fra Søren Friis' trommer og tung, ekvillibristisk bas fra Martin Nielsen.

Med sig havde power-trioen et imponerende lys- og fyrværkerishow, hvor lysrobotter på rækker dansede ballet i ét af numrene, nærmest en lille fabrik.

Dizzy Mizz Lizzy lagde ud med et mashup mellem det instrumentale »Mindgasm« og kendingen »Waterline«. Så var koncerten kickstartet og blev fulgt op med »Barbedwired Baby's Dream«, hvor lystæppet bag trioen var et imponerende, lyn-spruttende og -hvæsende energi-show.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi jo er ved at være et gammelt orkester. Men jeg kan se her på første række, alle de unge der står her og hører rock-musik. Det skaber håb, lød det fra Tim Christensen, da han introducerede »Rotator« og opfordrede publikum til at synge med.

Publikum fik også uopslidelige Dizzy-highlights som »67 Seas In Your Eyes«, syng-med-klassikeren »Love Is A Loser's Game«, »11:07 PM«, »Glory«, »Silverflame« og »I Would If I Could, But I Can't«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk