19. december 2018
Et af Rikke Breindahl Knudsensens favoritsteder, når hun skal samle inspiration eller skrive, er i familiens have i Viskinge. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Et af Rikke Breindahl Knudsensens favoritsteder, når hun skal samle inspiration eller skrive, er i familiens have i Viskinge. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Lokal kunstner udgiver sin første digtsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Lokal kunstner udgiver sin første digtsamling
Kalundborg - 15. november 2017 kl. 06:31
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med sin nye digtsamling ønsker Rikke Breindahl Knudsen fra Viskinge ikke blot at sætte sine egne spor, men også at opfordre andre til at gå sine egne veje.

- Det jeg ønsker at give videre med »At sætte spor«, er at forfølge sine drømme. Drømmen om at udgive mine digte har jeg haft i mange år. Følelsen af, at noget man har kæmpet for og arbejdet hårdt for, endelig lykkedes er stor, og der er god energi at hente i den følelse, siger hun.

Digtsamlingen indeholder 51 digte og udkom for en måneds tid siden. Første oplag er på 100 bøger, men salget er allerede gået så godt, at hun har bestilt et nyt oplag.

Rikke Breindahl Knudsen laver også kunst ud af ting, der skyller ind fra havet, og som hun samler op langs Kalundborgs kyster. Billeder af hendes værker illustrerer digtene i bogen, der da også har undertitlen » - en leg med drivtømmer, glas, sten og ord«.

- Digte og illustrationer udspringer af min glæde ved naturen, og det er også der, jeg henter meget af min inspiration til, fortæller hun.

Bogen er omhandler forskellige temaer og er også inspireret af Rikke Breindahl Knudsens oplevelser i jobbet som sygeplejerske. Hun har arbejdet som hjemmesygeplejerske med palliativ pleje i mange år, og de historier, hun har fået fortalt, har inspireret hende.

- Der er jo rigtig mange følelser forbundet med det at snart skulle dø, men folk spørger jo også: Fik jeg sat mine spor?, siger Rikke Breindahl Knudsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk