20. oktober 2018
Der bliver taget godt for sig af smagsprøverne blandt de studerende.  Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der bliver taget godt for sig af smagsprøverne blandt de studerende. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Kom med til mjød-fredagsbar for ingeniørstuderende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Kom med til mjød-fredagsbar for ingeniørstuderende
Kalundborg - 15. september 2018 kl. 15:43
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det ligner umiddelbart meget en rigtig våd fredagsbar blandt de ingeniørstuderende på Professionshøjskolen Absalon. Men der var skam også masser af fagligt indhold fredag eftermiddag i Absalons lokaler bag Kalundborg Gymnasium, hvor den stod på øl- og mjødsmagning.

- Det er et forsøg på at lave en sjov og anderledes måde at få faglighed ind på, fortæller adjunkt på Absalon Anne Louise Vaarby.

De studerende skulle både dufte og blindsmage som en slags kvalitetskontrol af en fermenteringsproces.

- Fermentering er en hardcore del af ingeniøruddannelsen. Kerneteknologien i fermentering er den samme, når man producerer øl og mjød, som når man producerer enzymer, forklarer Anne Louise Vaarby med reference til Kalundborgs store enzymproducent Novo Nordisk.

Mjøden kom fra Mjødbryggeriet Petersen & Sønner i Løve.

- Absalon gør meget ud af virksomhedssamarbejder, siger Anne Louise Vaarby.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk