9. december 2019
Jacob Dinesen - en ung rock-poet med masser af selvtillid og rock-attitude.
gallery icon

Se billedserie

Jacob Dinesen - en ung rock-poet med masser af selvtillid og rock-attitude.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Jacob Dinesen - selvtillid og fed rock-attitude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Jacob Dinesen - selvtillid og fed rock-attitude
Opdateret 10. august 2019 kl. 22:02
Kalundborg - 10. august 2019 kl. 20:29
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter lørdagens skybruds-regn trængte Kalundborg Rock'er i den grad til sol og tørvejr, og det kom præcis, da den unge rock-poet Jacob Dinesen gik på Store Scene kl. 19 og fyrede op under sine stort anlagte, melodiske rock-ballader, der allerede har klang af klassikere.

Man tænker på internationale supernavne som Peter Gabriel, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Tom Waits og Johnny Cash, når man hører kun 23-årige Jacob Dinesens dybt klingende bas-stemme og de veldrejede rock-sange.

- Det er dejligt at se, at solen endelig skinner. Det er fantastisk, at vi ikke skal spille koncert i fucking regnvejr, lød det dybt med sønderjysk dialekt fra Dinesen.

- Kalundbooorg. Er I klar til en kæmpefest med os? Få så røven op af sæderne og kom tættere på, lød rock-trubadurens befaling, og publikum adlød.

- It's allright, sang han fra radio-hittet »Take Her Away« og gav signal til at fyre konfetti-kanonerne af, så det regnede på festivalpladsen - dennegang med hvide papir-strimler, som hvirvlede i vinden.

Midt i konfettierne lå merkatet fra en Harald Nyborg regn-poncho - en påmindelse om, at det kun var få timer siden, himlen åbnede sig, og skybruddet satte ind.

Der blev lagt overdådigt ud med den smukt klingende »Found It«, der varslede, at Jacob Dinesen og band har fundet formen og leverer rock-varen - fem unge fyre i sort, med beige instrumenter - gjorde deres imponerende entré og spillede rendyrket rock med selvtillid og attitude, blandt andet i »I Know For Certain« og »Count The Ways«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk