19. oktober 2019
Der var gymnastik for både store og små i Rørbyhallen.
gallery icon

Se billedserie

Der var gymnastik for både store og små i Rørbyhallen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Gymnastik hitter stort i Rørby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Gymnastik hitter stort i Rørby
Opdateret 24. marts 2019 kl. 19:10
Kalundborg - 24. marts 2019 kl. 18:43
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag eftermiddag holdt Rørby/Værslev IF's gymnastikafdeling lokalopvisning med 378 gymnaster på gulvet, som er det største antal i de 30 år.

- Vi har fået 100 flere medlemmer siden sidste år. Det skyldes, at vi har nogle fantastiske instruktører og hjælpere, fortalte Tove Christensen, som er formand.

Indmarchen med fanerne foregik til Robbie Williams festlige sang »Let me entertain you«, og ind kom de ni forskellige hold, klædt i forskellige farver.

Tre af holdene er samarbejdshold, hvor Juniorholdet og Senior Gym 4 You er et samarbejde med Hvidebæk Idræsforening, mens X-Jump holdet er et samarbejde med både Hvidebæk -og Jernløse Idrætsforening.

Første hold på gulvet var juniorholdet med både piger og drenge fra 5. til 9. klasse, som viste et flot niveau med flikflakker, saltomortaler og en meget varieret opvisning, hvor der blandt også blev brugt vimpler og hulahopringe.

I anledning af 30 år jubilæet var der også en overraskelse, hvilket bestod af en opvisning med de 28 instruktører og hjælpere.

Mange forældre havde også været bagemestre, da der stod et særdeles velassorteret kagebord med alt lige fra lagkage til pølsehorn til chokolademuffins, som publikum kunne nyde undervejs.

Der blev også uddelt priser, og kammeratskabsprisen gik til Mille Lundfald, ungdomspokalen til Patrick Skov Vinding, årets kvindelige leder blev Lene Knudsen og Rasmus Mattison fik DGI's ungdomspris.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk