19. september 2019
Publikum sang med på Anne Linnets evergreens i biografsalen.
gallery icon

Se billedserie

Publikum sang med på Anne Linnets evergreens i biografsalen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: En aften med Anne Linnets evergreens i biograf-salen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: En aften med Anne Linnets evergreens i biograf-salen
Kalundborg - 20. marts 2019 kl. 22:33
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ella Fitzgerald og Louis Armstrong varmede op på højttaler-anlægget med jazz-evergreens som »A Foggy Day« og »Cheek to Cheek«. Da Anne Linnet og band gik på scenen i en udsolgt Kino Den Blå Engel i Kalundborg onsdag, fik publikum pop-evergreens fra hendes mest succesfulde album »Jeg Er Jo Lige Her«, solgt i mere end 400.000 eksemplarer.

Blandt andet kæmpe-hittet »Tusind stykker«, koncertens indledningsnummer, der fik de 300 publikummer til at synge med i kor.

Anne Linnet og band er på turné med »Jeg Er Jo Lige Her«-sangene i anledning af albummets 30 år på bagen.

- Jeg fandt ud af, at det album, jeg udgav for ganske kort siden, ja sådan føltes det, fyldte 30 år.

- Først troede jeg ikke på det. Jeg var jo ikke blevet en dag ældre, men når man så ser på sine børn, må man jo nok indrømme, at det er man, lød det fra 65-årige Anne Linnet, der flere gange undervejs indledte dybsindigt.

- Nogle gange får man sagt noget sludder; man får smidt én ud af sit liv, som slet ikke skulle have været smidt ud. Når man får sat ord på noget, kan man pludselig mærke, hvad man egentlig mener, og egentlig føler. At man bare gerne vil tilbage til den tid, hvor der var nærhed og tid sammen; alt det skønne, man havde sammen i starten, lød oplægget til »Tabt Mit Hjerte«.

Den groovy titelsang »Jeg Er Jo Lige Her« kaldte Anne Linnet sin »linje i livet«. Udover de 30 år gamle sange fra succes-albummet, fik publikum syng-med-hits fra bagkataloget og nyere sange som »Ørkensand« og »Ingen Tid At Spilde« fra albummet »Alle Mine Drømme Til Dig«.

- Som unge tror vi, at vi er udødelige, livet er langt, og tiden uendelig. Men når vi bliver voksne, finder vi ud af, at livet går meget hurtigt, sagde Anne Linnet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk