16. december 2018
Yoavs »There Is Nobody« blev vækket til live i og foran Multihusets sidde-kupeer. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Yoavs »There Is Nobody« blev vækket til live i og foran Multihusets sidde-kupeer. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Den fine magi opstod mellem lyset og mørket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Den fine magi opstod mellem lyset og mørket
Kalundborg - 13. marts 2018 kl. 23:38
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kor-U fra Musisk Skole Kalundborg, unge musikere fra skolens talentlinje, unge fra Multihuset i Kalundborg og en skuespiller fra Odsherred Teater skabte sammen en original, intens og magisk teater-oplevelse for det lille men medlevende publikum, der overværede premieren på »Natlys« tirsdag i Multihuset.

Det er meget enkelt, men særdeles virkningsfuldt: Man udfordrer og skærper sanserne ved skiftevis at mørklægge og punktvis oplyse udvalgte personer i et rum, tilføjer farvet lys, leger med lys og skygger, lader guider med lommelygter og spots vise rundt, lader musikerne være gemt i kroge.

Seks udvalgte sange - Dorthe Gerlachs »Natlys«, Carl Nielsens »Solen er saa rød, Mor«, Björks »Jóga«, »There Is Nobody« med Yoav, »Something in the Water« med Carrie Underwood og Allan Olsens »En stille glød i mørket« - får nyt liv.

Publikum spidsede ører, fik øjnene på stilke i halvmørket, blandt andet i den stærke og fine fortolkning af Carl Nielsens og Harald Bergsteds børneklasssiker »Solen er saa rød, Mor« - om en lille dreng, der ligger i sengen og fantaserer, når solen går ned, og stjernerne tændes. Den mørke skov, den døde sol, den luskende ræv, katten der mjaver og vil ind.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk