13. december 2018
Selvom det var en koncert med Andreas Bo i Kino Den Blå Engel, var der masser af grimasser og jokes.
gallery icon

Se billedserie

Selvom det var en koncert med Andreas Bo i Kino Den Blå Engel, var der masser af grimasser og jokes.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Andreas Bo - speed-snak og sang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Andreas Bo - speed-snak og sang
Kalundborg - 13. marts 2018 kl. 23:26
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Komikeren Andreas Bo sprang ud som sanger og sangskriver i Kino Den Blå Engel i Kalundborg tirsdag, men komikken sneg sig konstant ind i koncerten.

- Nu sidder I nok og tænker, skal vi høre ham synge? Ja det skal I. Og hvad med træningstrøjen - er den ikke meget ungdommelig? Er der lidt panik-alder? Nej, det er der ikke. Det går faktisk rigtigt fint. Jeg har en Audi, man kan tage taget af, jeg har golfvogn med nummerplader, jeg har porno-speedbåd i havnen i Køge, hvor jeg bor, speed-snakkede komikeren Andreas Bo til koncerten, hvor han optrådte som singer-songwriter med egen trio og introducerede egne sange fra albummet »Skillevej« fra sidste år.

- Jeg har spillet musik siden mine garagebands, lang tid før jeg begyndte på teater og standup. Jeg fik lyst til at skrive sange, da jeg lavede showet »Fifty-fifty«. Jeg ville et spadestik dybere ned, spille på andre følelser. Min drøm var at sidde som Niels Hausgaard og bruge lang tid på at præsentere næste nummer, mens jeg stemmer guitar, istemte Andreas Bo.

Han brugte mange ord men ikke lang tid imellem numrene, fordi han høvlede jokes af i top-tempo, mens der blev skraldgrinet i salen.

Publikum fik blandt andet »Skillevej«, »Au pair« og »Kærligheden kalder dig hjem« fra soloalbummet. Fængende folk-rock med guitarist Dennis Flacheberg og sangerinde Anja Axelbo på keyboard som driftsikre akkompagnatører.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk