26. april 2019
Lørdag formiddag red optoget af udklædte ekvipager gennem gaderne i Gørlev, og den flotteste blev kåret.
gallery icon

Se billedserie

Lørdag formiddag red optoget af udklædte ekvipager gennem gaderne i Gørlev, og den flotteste blev kåret.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Tusinder af gæster til festen for hesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Tusinder af gæster til festen for hesten
Kalundborg - 07. juli 2018 kl. 18:57
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 42 år siden så Gørlev Hesteskue- og kræmmermarked dagens lys, og i dag lever sommerens arrangement i Gørlev i bedste velgående.

Hele weekenden er der godt gang i både kræmmerboder og hesteshows, og søndag kan publikum se frem til sidstedagens konkurrencer og kåringer af de bedste heste.

Lørdag blev skuet officielt åbnet af borgmester Martin Damm (V), efter et ekvipageoptog havde bevæget sig gennem Gørlevs gader.

- Det er en fornøjelse at se, at så mange kommer herud hvert år, og det skyldes især det arbejde, som Gørlevudvalget ligger i at arrangere det. I skal have en rigtig stor tak - og i disse fodboldtider vil jeg sige det samme, som en engelsk fodboldtræner engang sagde: »Never change a winning team«. I kan bare det der, sagde borgmesteren i sin ros til Gørlevudvalget, som arrangerer Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked hvert år.

Børn og barnlige sjæle kan mellem de firbenede indslag slå sig løs i Kim Larsens Tivoli, og netop det, at have noget for alle, er skuets store styrke, mener Jørgen Arnam-Olsen fra Gørlevudvalget.

- I dag er skuet langt mere publikumsmindet end førhen, og vi har noget for hele familien. Hesteavlerne går selvfølgelig meget op i bedømmelserne, og det skal også fylde en del, men vi lægger stor vægt på show og underholdning også. Vi regner med at få en halv snes tusind gæster i løbet af weekenden, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk