23. november 2017
Omkring 70 mennesker havde snøret vandrestøvlerne for at begive sig ud på den smukke rute til Asnæs-spidsen.  Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Omkring 70 mennesker havde snøret vandrestøvlerne for at begive sig ud på den smukke rute til Asnæs-spidsen. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Travetur på Asnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Travetur på Asnæs
Opdateret 21. august 2017 kl. 09:46
Kalundborg - 20. august 2017 kl. 13:56
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Denne weekend lød startskuddet til årets udgave af Vandrefestivalen, som byder på gratis guidede gåture rundt i Kalundborg Kommune.

Lørdag kunne man blandt andet komme med rundt omkring spidsen af Asnæs, og det tilbud havde omkring 70 mennesker benyttet sig af.

Der var arrangeret gratis bustransport fra banegården i Kalundborg ud til mødestedet ved Havnemark på Asnæs, men mange var også kørt selv, så der var lige ved at udvikle sig kaos på den lille parkeringsplads.

Alle fik dog sat bilen, og med den kyndige turleder Niels Erik Christensen i spidsen gik flokken af både unge og gamle rask derudaf .

Gennem kløvermarker, markskel og stubmarker og på næsten ubetrådte stier med masser af snart modne brombær blev naturen nydt i fulde drag, og da vandrerne nåede turens forblæste mål på spidsen af Asnæs, hvor Mineslunds køer græsser, var det tid til et hvil.

Følget satte sig og fyldte sukkerdepoterne op til hjemturen, mens de skuede ud over havet med udsigt til Fyns Hoved, Romsø og Samsø.

- Her kan man nogle gange være heldig at se sæler og endda marsvin, fortalte Niels Erik Christensen, der selv holder meget af området og går på Asnæs næsten hver dag.

- De fleste tager nok en tur ud på Røsnæs, hvis de vil gå en tur. Det er så nemt, og der er jo ishus og det hele. Det er også dejligt, men herude er man mere sig selv. Her er ingenting. Med vandrefestivalen får folk en mulighed for at se steder i deres område, som de ellers normalt måske ikke ville komme, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk