21. februar 2020
Skoleleder Lisbeth Thaulow førte an, da der skulle råbes hurra på Firhøjskolen i anledningen af de 60 år. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Skoleleder Lisbeth Thaulow førte an, da der skulle råbes hurra på Firhøjskolen i anledningen af de 60 år. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Skoles 60 års fødseldag fejret dagen lang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Skoles 60 års fødseldag fejret dagen lang
Kalundborg - 20. august 2019 kl. 15:28
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag skulle de knap 200 elever på skolen, personale og forældre og bedsteforældre fejre skolens 60 års fødselsdag, og fejringen begyndte med at den yngste elev Elias samt Claus Christoffersen, den lærer, som har arbejdet i længst tid på skolen, nemlig 38 år, hejste dannebrog.

Snertinge Børnehus var inviteret til at se generalprøven på elevernes sambaoptog. Ind kom eleverne med sjetteklasse i front på trommer, tønder og koklokker blandt andet.

Herefter optrådte alle eleverne fra 0. klasse til og med 9.klasse til Nik og Jays sang »Hot« med Tina Testrup som danseinstruktør. Hun har øvet med eleverne i alt fire gange, og børnene gav den også gas.

Skoleleder Lisbeth Thaulow bad alle om at råbe hurra tre gange og et enkelt langt, inden det var tid til kage indenfor.

Her var lækre cupcakes med forskellige frostings linet op på et bord, så der var dannet et dannebrogsflag, hvor der stod Firhøjskolen ovenover.

De mindste gæster fra Snertinge Børnehus fik lov at tage først, og herefter kunne hver elev snuppe en kage, som de kunne nyde i klasseværelset, inden de efter en kort pause skulle se den revy, som lærerne havde lavet i anledning af fødselsdagen.

Lisbeth Thaulow har været skoleleder på Firhøjskolen knap ni år, og hun glædede sig til festlighederne om aftenen, hvor forældre og tidligere lærere var inviteret. Her bød aftenen på udover revy, sambaoptog, også på kagekonkorrence, bodega med alkoholfrie drinks og udstilling af gamle fotoalbums.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk