23. januar 2019
Julie Antonsen (t.v.) spiller lægesekretæren, og Kim Jensen er lægen, der skal håndtere patienterne efter udslippet.
gallery icon

Se billedserie

Julie Antonsen (t.v.) spiller lægesekretæren, og Kim Jensen er lægen, der skal håndtere patienterne efter udslippet.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Katastrofal forestilling på gymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Katastrofal forestilling på gymnasiet
Kalundborg - 25. januar 2018 kl. 09:19
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om en uge går tæppet for Kalundborg Gymnasiums store teaterkoncert, som elever på tværs af årgangene siden efterårsferien har forberedt sig på.

Manuskriptet til musicalen er skrevet fra bunden af de to gymnasielærere Emilie Q. Olesen og Cathrine Stig Jensen, og handlingen udspiller sig midt i en lokal katastrofesituation, hvor Novo Nordisk har haft et kemikalieudslip, der har spredt sig til Kalundborgs drikkevand. I et venteværelse hos en læge i Kalundborg møder vi stykket igennem forskellige personer, der blandt andet tæller både en hjemmeværnsmand, en prostitueret og en nonne med helvedesild. Alle er de fremmede for hinanden i den tilspidsede situation, men via det menneskelige møde og sange fra Højskolesangbogen kommer de efterhånden ind på livet af hinanden.

Det er ikke kun karaktererne i stykket, der møder hinanden. Eleverne i virkelighedens verden lærer også hinand en at kende på kryds og tværs af årgangene i de forskellige grupper, der beskæftiger sig med eksempelvis scenografi, rekvisitter, korsang og musik.

- I den kommende weekend sover vi alle sammen på skolen og øver hele weekenden. Det er fed måde at være sammen på, siger Fie Grandjean fra 3.g, der er hjælpeinstruktør på stykket, der har premiere torsdag 1. februar klokken 19.30 og fortsætter den følgende fredag og lørdag med start henholdsvis klokken 19.30 og 15.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk