17. oktober 2019
Juletræet med sin pynt med studeret af både store og små. Dagplejebørnene havde selv været med til at lave julepynten. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Juletræet med sin pynt med studeret af både store og små. Dagplejebørnene havde selv været med til at lave julepynten. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Dagplejebørn julede løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Dagplejebørn julede løs
Kalundborg - 07. december 2018 kl. 15:53
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagplejebørn med deres familier var fredag eftermiddag inviteret til juletræsfest med dans omkring juletræet, godteposer fra julemanden, æbleeskiver, kinesisk lotteri og så var der også sanglege.

Det foregik i Gørlev Hallen, og i alt var 150 tilmeldte, fortalte Berit Westi, leder i Hobitten, som både har dagpleje og børnehave.

I alt er der p.t. 11 dagplejere, men på grund af et stigende antal børn, bliver der ansat endnu en dagplejer i det nye år.

- Vi kan mærke en stigning i antallet af børn, som blandt andet skyldes tilflyttere, fortalte Berit Westi.

Efter Berit Westi havde budt velkommen, blev der gået omkring juletræet, som børnene selv havde været med til at hænge hjemmelavet pynt på.

Præmierne til det kinesiske lotteri var donoreret af de lokale handlende, og præmierne blev trukket på indgangsbilletten.

Så blev der sunget julesange, mens alle gik om juletræet. Flere af de små børn kom op i favnen, mens andre kunne nøjes med at blive holdt i hånden.

Christian Hvolbøll spillede på guitar til Et barn er født i Bethlehem, På loftet sidder nissen, Højt fra træets grønne top og der blev sluttet med den hurtige Nu det jul igen.

Herefter var det tid til at få æbleskiver, kaffe og saft til børnene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk