21. november 2018
Big Fat Snakes varemærke er energiske, velspillede og intense koncerter, hvor musikken vælter ud over scenekanten. Det kan man opleve i Tømmeruphallen 10. november.
Big Fat Snakes varemærke er energiske, velspillede og intense koncerter, hvor musikken vælter ud over scenekanten. Det kan man opleve i Tømmeruphallen 10. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Big Fat Snake til Tømmerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Big Fat Snake til Tømmerup
Kalundborg - 23. januar 2018 kl. 13:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Big Fat Snake, der regnes som et af Danmarks absolut bedste live bands, tager på afskedsturné i år efter 30 år på landevejen, og den tur bringer det populære rockband til Tømmerup lørdag den 10. november.

Anders Blichfeldts fantastiske vokal og evne til at charmere publikum er kendt af enhver koncertgænger i Danmark og sammen med Pete Repete på keys, Jens Fredslund på trommer,

Asger Stenholdt på guitar og Morten »Jay« på bas, har man et af Danmarks største orkestre gennem tiden.

Big Fat Snakes mix af rock´n roll, soul og ballader går rent ind og der bliver fest. Også i Tømmeruphallen.

- Vi spiller for publikum, og uden dem er der ikke nogen koncert, derfor gir vi dem alt hvad vi har, lover Anders Blichfeldt. Han ser frem til et fantastisk 2018.

Spisning for 180
- 2018 er sidste chance for at opleve Big Fat Snake, så vi er naturligvis meget glade for, at vi har fået dem til Tømmerup, hvor det bliver det sidste sted på Vestsjælland, man kan høre bandet live, siger Jack Nielsen, Tømmeruphallen.

Sammen med sin kæreste Michelle Strøm har Jack Nielsen siden september sidste år arbejdet som halinspektør i Tømmeruphallen, mens hun er forpagter af cafeteriet.

Det er deres største arrangement til dato, så de håber på stor opbakning til november og ser frem til samarbejdet med de øvrige involverede parter.

- Vi har plads til 700-800 mennesker i hallen til sådan et arrangement, og 180 har mulighed for at komme og spise i den lille hal ved siden af, inden Big Fat Snake går på scenen. Og når hovednavnet er færdig med at spille, så fortsætter festen med det lokale band Jungle Beat på scenen, fortæller Jack Nielsen.

Han forventer, at spisningen kommer til at foregå fra kl. 18-20, mens Big Bat Snake går på scenen klokken 21, og dørene til koncerten åbnes klokken 20.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk