22. oktober 2019
Skolebestyrelsen fra Raklev Skole vil mødes med politikerne til en snak om Raklev Skoles fremtid. Her et billede fra dengang Raklev Skole blev  DGI-certificeret Udeskole.Foto: Anders Ole Olsen
Skolebestyrelsen fra Raklev Skole vil mødes med politikerne til en snak om Raklev Skoles fremtid. Her et billede fra dengang Raklev Skole blev DGI-certificeret Udeskole.Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bestyrelse vil tale om skoles fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelse vil tale om skoles fremtid
Kalundborg - 26. maj 2019 kl. 17:30
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 4. juni skal børn- og familieudvalget i Kalundborg Kommune behandle punktet, som handler om indførelse af Leaps på Raklev Skole, hvilket kan betyde, at Raklev bliver en integreret afdeling af Skolen på Herredsåsen.

Inden mødet har skolebestyrelsen på Raklev Skole bedt om et møde med børn- og familieudvalgets medlemmer og borgmesteren.

- Vi vil gerne have lejlighed til at fortælle, hvordan vi synes Raklev Skole skal fortsætte, siger Karen Jakobsen, næstformand i bestyrelsen og forælder.

Mødet er mandag den 27. maj om eftermiddagen, og Malene Grandjean (V) har meldt sin ankomst.

- De er bekymrede for at blive slået sammen med Skolen på Herredsåsen, og jeg vil gerne lytte til, hvad de har at sige og indgå i en dialog, siger Malene Grandjean.

Mødet vil have fokus på skolens størrelse, bevarelsen af Raklev skole, utryghed omkring skolens ledelse efter sommerferien og det pædagogisk udviklingsprojekts (Leaps) betydning for Raklev skoles fremtid.

I øjeblikket er Michael Rasmussen konstitueret skoleleder på Raklev Skole til den 30. juli.

- På nuværende tidspunkt ved vi ikke hvilken skoleledelse, vi har efter sommerferien. Det er kritisabelt, siger Karen Jakobsen.

Lærerrepræsentant i skolebestyrelsen er Bodil Therkelsen er enig.

- Det giver da usikkerhed og frustration, når man ikke ved, om man har en skoleleder efter sommerferien, siger hun.

Ifølge Mette Heidemann, direktør, Kalundborg Kommune, så vil der inden skolens sommerferie være givet en melding om skoleledelsen, men først efter børn- og familieudvalgets møde den 4. juni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk