27. januar 2021
Fra venstre er det guldsmed Finn Pedersen, Toril Haugen, BestMan, med tre eksemplarer af Thors hammer og Casper Guldberg, BestMan.  Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det guldsmed Finn Pedersen, Toril Haugen, BestMan, med tre eksemplarer af Thors hammer og Casper Guldberg, BestMan. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BestMan.dk og guldsmed i samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BestMan.dk og guldsmed i samarbejde
Kalundborg - 02. december 2020 kl. 07:42

I den nordiske mytologi er Mjølner Thors hammer, som er smedet af de to dværge Sindre smedede, mens Brokk holdt blæsebælgen i gang.

I Kalundborg er det er helt andet samarbejde, som har ført til en ny udgave af Thors hammer. Det er Casper Guldberg, indehaver af netbutikken BestMan.dk, som har adresse på Vænget 21 og guldsmed Finn Pedersen, indehaver af Smykkedesign på Kordilgade, som har skabt nye og unikke udgaver af det populære smykke til mænd.

- Jeg tog kontakt til Finn og spurgte, om han var interesseret i at lave nogle rustikke udgaver i sølv til mine kunder i BestMan, og det var han.

De satte sig sammen, og der blev tegnet en række skitser, inden de til slut blev enige om fem forskellige udgaver af smykket.

- Og de første tre er allerede solgt, fortæller Casper Guldberg, som er glad for, at der er kommet gang i det lokale samarbejde, som skal yderligere udbygges.

- Vi har aftalt, at Finn også skal lave nogle kors i sølv til BestMan, fortæller Casper Guldberg.

Kæderne til Thors hammer kan man få i både stål og læder.

I godt to år har BestMan.dk haft adresse på Vænget 21 på første sal med en fantastisk udsigt op og ned ad Kordilgade. I lokalerne bliver der pakket en masse pakker og sendt rundt ud til kunderne - juletravlheden har for længst meldt sig.

Butikken har alt i accessories og smykker til mænd. Og mere end nogensinde før går mænd med smykker, ligesom flere og flere kunder er begyndt at finde op ad trapperne til butikken på første sal.

Og kan man ikke finde ud af, hvad man skal give manden, der har alt, så er man klar til at komme med gode forslag hos BestMan.dk.

Casper Guldberg ikke alene sælger accessories til mænd, han fremstiller også nogle selv - i læder.

- Ja, jeg laver en serie i noget meget lækkert læder, som er helt gennemfarvet. Jeg kalder serien for Loke for at holde fast i den nordiske mytologi. Det er armbånd, halskæder og nøgleringe, jeg designer og fremstiller. Det gør jeg, når der er tid til det i løbet af dagen, fortæller Casper Guldberg.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk