16. januar 2018
Kim Jørgensen fra Fibia informerede om fibernet, internethastigheder og priser til beboere i Engvejskvarteret. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Kim Jørgensen fra Fibia informerede om fibernet, internethastigheder og priser til beboere i Engvejskvarteret. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboere tilbydes hurtigt internet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboere tilbydes hurtigt internet
Kalundborg - 20. april 2017 kl. 17:02
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Palle Lykke Jensen, formand for Årby Lyngs Grundejerforening, stod på Engvej i Kalundborg sammen med Kim Jørgensen fra Fibia for at informere om fibernet.

- Det sidste års tid har flere klaget over langsommere og mere ustabilt internet, fortæller Palle Lykke Jensen.

Derfor har grundejerforeningens bestyrelse talt sammen med flere internet-udbydere og har fået et tilbud fra Fibia, Danmarks største fibernetselskab, som er ejet af energiselskaberne NRGI og Seas-NVE.

Fibia vil installere fibernet gratis hos grundejerne, hvis 50 procent i grundejerforeningen tilmelder sig. Det betyder, at inden den 15. maj skal der være tilmeldt minimum 220 grundejere.

Derudover skal beboerne være tilmeldt en af de fire pakker, som Fibia tilbyder, i minimum seks måneder, hvor mindsteprisen er 149 kroner om måneden.

- Det skal ses som en investering i huset, siger Palle Lykke Jensen.

Stabile og høje hastigheder på internet er nødvendige nu om dage for mange, hvor der ses tv via streaming via tjenester som Netflix og Via­play og børn, og teenagere spiller online computerspil.

Ifølge Kim Jørgensen, key account manager fra Fibia, er Årby Lyngs Grundejerforening den første grundejerforening i Kalundborg by, som Fibiia samarbejder med.

- Vi leverer til erhverv, men endnu ikke private, siger han.

Men nu har flere grundejerforeninger fået øjnene op for fibernet, og formand Palle Lykke Jensen er blevet bedt om at fortælle om det til andre grundejerforeninger.

Ifølge Kim Jørgensen fra Fibia tager det fire til seks måneder at få fibernet installeret i Engvejskvarteret, såfremt der er 220 grundejere, som tilmelder sig inden den 15. maj 2017.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk