16. oktober 2021
Der er banko i efterårsklædte Birkegårdens Haver søndag den 26. september. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Der er banko i efterårsklædte Birkegårdens Haver søndag den 26. september. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko og sæsonafslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko og sæsonafslutning
Kalundborg - 20. september 2021 kl. 14:14
Af Jørn Nymand joern.nymand@sn.dk

tågerup: På søndag den 26. september holder Birkegårdens Haver sæsonafslutning. Det bliver festligt, da der både er banko, frokost og havevandring med Merry Sørensen. .

Selvom arrangementet markerer afslutningen på sommersæsonen, så åbner Birkegårdens Haver allerede igen den 16. oktober, hvor det er uhyggelig hyggelig halloween i haverne.

Programmet begynder kl. 11 med havevandring, hvor Merry Sørensen viser rundt i Præriehaven og Permahaven. Det er de to haver, der er allersmukkest på denne årstid.

- Stauderne og græsset i Præriehaven står højt og prægtigt, og Permahaven er meget spændende lige nu, da den er fyldt med grønsager, frugt og bær. Jeg er dog mest forbavset over hvor meget, der stadig blomstrer i den Engelske have. Her har vi også fået flere store flotte krukker, som giver haven mere karakter, fortæller Merry Sørensen.

Caféen serverer lækker frokostbuffet med alt hvad maven begærer. Bankospillet begynder kl. 14.30, hvor der er masser af præmier på højkant. Bestilling skal ske inden den 23. september og sendes til cafe@birkegaarden.dk - mere information på www.birkegaarden.dk. Der er begrænset antal pladser.

- Til banko vil der være præmier fra nogle af vores leverandører, og der vil selvfølgelig også være gaver fra Butik Liljen, fribilletter til halloween og jul samt sæsonkort til 2022 på spil, oplyser Merry Sørensen.

Sommersæsonen ender søndag den 26. september, men året er ikke slut endnu

Birkegårdens Haver har åbent både til halloween, der ligger i børnenes efterårsferie fra d. 16. til d. 24. oktober og til jul med start d. 26. november, hvor der er åbent fredag, lørdag og søndag i alle adventsweekenderne. - Haverne vil være smukt dekorerede, og der er masser af børne- og familieaktiviteter. Det er begge dele nogle magiske tider, som vi glæder os til hvert år, slutter Merry Sørensen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk