18. oktober 2019
Bandet Babulja spiller glad musik i højt tempo fuld af energi, skæg og ramasjang. Babulja kan opleves på Musisk Skole søndag.PR-foto
Bandet Babulja spiller glad musik i højt tempo fuld af energi, skæg og ramasjang. Babulja kan opleves på Musisk Skole søndag.PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Band med masser af energi på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Band med masser af energi på scenen
Kalundborg - 19. januar 2019 kl. 11:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glad musik i højt tempo fuld af energi, skæg og ramasjang. Polka, reggae, cubansk, sørøverskrammel og jazz. Det er, hvad der venter til sæsonens første koncert for børnefamilier på søndag den 27. januar kl. 14 på Musisk Skole i Kalundborg.

Bandet hedder Babulja og består af tre konservatorieuddannede musikere og en selvlært musiker, som er murermester i sit voksenliv. Det er murermesteren, der skriver det meste af musikken, og han er også forsanger.

- Jeg tester mine nye numre på mine egne to drenge. Hvis de ikke danser og klapper til musikken, kommer numrene ikke med på koncerterne, fortæller Thomas Soubak. Så der er garanti for røde kinder og spjæt i benene.

- Blandt de følgende koncerter bliver det et gensyn med det berømte Phønix den 24. februar, og søndag den 3. marts kommer Kalle Mathiesen fra Ramasjang sammen med Mek Pek. De har begge to gak i låget, og jeg gruer for, hvad der sker, når de går på scenen sammen på musikskolen i Kalundborg, siger arrangøren Søren Vind.

- Underholdende bliver det i hvert fald.

Billetsalget til koncerterne er begyndt på kalundborgbib.dk, men der kan også købes billetter ved indgangen. Babulja-billetter koste 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk