12. august 2020
En stor pose fyldt med disse bamser kan man være heldig at vinde hos Mødrehjælpen på fredag den 29. maj.Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

En stor pose fyldt med disse bamser kan man være heldig at vinde hos Mødrehjælpen på fredag den 29. maj.Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bamsekonkurrence hos Mødrehjælpen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bamsekonkurrence hos Mødrehjælpen
Kalundborg - 26. maj 2020 kl. 18:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Susanne Herlyng har nu fået fyldt en stor sæk med bamser. Og hvem vil ikke gerne have fingrene i alle disse bamser. Sækken står i Mødrehjælpens butik på Øen i Kalundborg, og på fredag den 29. maj kan man komme ind og løfte på sækken og gætte på, hvad den vejer.

- Rammer man rigtigt, så får man alle de bamser, der er i sækken. Gætter man ikke rigtigt, så får man en trøstepræmie, lover Susanne Herlyng, som er af de to butiksansvarlige.

Hun fortæller videre, at man kan deltage i konkurrencen mellem klokken 16 og 19.

I løbet af den lukkede periode under corona er der kommet en masse tøj og legetøj ind til butikken, som Eva Pedersen, den anden butiksanvarlige, står og ser igennem og sorterer.

De er godt tilfredse med, at børnefamilerne tænker på dem, når børnene er vokset fra tøjet og fra legetøjet.

- Men vi kunne også rigtig godt tænke os mange flere klap- og barnevogne, siger de. Dem er der virkelig efterspørgsel efter.

Og en stor del af det overskud, der bliver lavet i Mødrehjælpens butik på Øen, det kommer de lokale familier til gode. Man har bl.a. arrangeret babysvømning for nogle af disse penge, og lige nu arbejdes der på at lave ferieophold for unge mødre/forældre med deres børn.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk