10. december 2019
De Grønne Pigespejdere stod for snobrødsbagningen ved »børnebålet«, hvor der også blev bagt pandekager. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

De Grønne Pigespejdere stod for snobrødsbagningen ved »børnebålet«, hvor der også blev bagt pandekager. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bålfest for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bålfest for hele familien
Kalundborg - 23. juni 2019 kl. 17:14
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede fra tidlig eftermiddag indtog unge og børnefamilier Havneparken til traditionsfesten, der holdt hvad den lovede.

*
Det var de unge og børnefamilierne, der dominerede årets sankthans-fest i Havneparken i de første mange timer frem til selve båltale og -tændingens begyndelse. Kultur og Fritid arrangerede festen i samarbejde med Lykke Møller Jensen og Magnus Jensen, der læser til Eventkoordinatorer på Allikelund, og Josephine Bjerg Jensen, i praktik i Kultur og Fritid og uddannet inden for Performance Design og Byplanlægning. Det gjorde de fint.

Melodisk pop fyldte pladsens rum ved siden af De Grønne Pigespejderes snobrødsbål, højtlæsning, skattejagt, ansigtsmaling og strandhåndbold med Raklev Håndbold - og meget mere, forresten! Der var stillet en sankthansfest for hele familien i udsigt - og det løfte blev fint holdt.

Ole Glahn (R), formand for Kultur og fritidsudvalget, holdt en tankevækkende tale; om at tage bekymringer på forskud ikke mindst i en tid, hvor »nyhederne er fyldt med bekymringer og mulige trusler«: Klimaudfordringerne, individualiseringen og frygten for det ukendte.

- Nogen siger, at hvis to danskere mødes, så giver de hånd - hvis tre danskere mødes, så laver de en forening. I Kalundborg Kommune er vi nærmest Danmarksmestre i at danne foreninger, Den fælleskabslyst og kraft skal vi i den grad glæde os over. Den bygger på gensidig tillid. Tillid til, at vi kan mere sammen end hver for sig. Tillid til, at vi yder og vi ikke snyder hinanden, sagde Ole Glahn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk